Derma Roller, rola pentru ingrijirea pielii, atenuarea ridurilor, cicatricilor post acneice, vergeturilor, regenerarea parului, cu 192 microace de 1.50 mm din titan

Salvati 24%
MD23-150
85.00 Lei
65.00 Lei
Discount: 20.00 Lei
Momentan Indisponibil
Livrare
Optiuni de plata
Avantaje

- Retur in 14 zile de la primirea comenzii

- Garantie 24 luni* 

- Produse accesibile

- Preturi competitive

Derma Roller este un dispozitiv pentru mezoterapia cu microace, care este una dintre alternativele la procedurile chirurgicale cu laser, precum si la peeling-urile chimice profunde. Acesta este un mod inovator de regenerare si refacere a pielii.

Derma Roller este o rola acoperita cu ace extrem de subtiri din titan cu care se fac microperforatii in piele. Datorita faptului ca sunt confectionate din titan sunt extrem de subtiri precum parul uman si prin urmare se lipesc de piele. Precizia acelor de titan garanteaza siguranta si confort in timpul procedurii. Fiecare cap de rola este echipat cu 192 microace.

Derma Roller stimuleaza fibroblastele sa produca colagen si elastina. Datorita micro-perforarii straturilor exterioare ale pielii, ingredientele active patrund mult mai adanc si, de asemenea, creste forte mult gradul de absorbtie. Stimularea pielii este blanda, datorita careia celulele germinale ale pielii si capilarele raman intacte.

  • Tratamentul este complet natural si sigur 
  • Poate fi folosit pe toate tipurile de piele
  • Fara efecte secundare

Dupa fiecare utilizare, curati bine si dezinfectati rola dermatologica.

Aplicatii:

1.5 mm - stimularea microcirculatiei, formarea microcanalelor, deteriorarea controlata si profunda a dermului, stimularea productiei de colagen si elastina, ingrosarea peretilor vaselor de sange, regenerarea pielii, atenuarea petelor pigmentare, etc.


Combina cosmetica
HYDROGEN PLUS cu 6 functii
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vandute
  • Cele mai populare
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase